Τοπικές Ειδήσεις

Διαψεύδει η Metron Analysis φήμες για την ύπαρξη δημοσκόπησης στον Δήμο Ρόδου

Από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Metron Analysis εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Αναφορικά με δημοσιεύματα περί δήθεν έρευνας της Metron Analysis στο Δήμο Ρόδου, η Metron Analysis διαψεύδει ότι έχει διεξάγει ή διεξάγει έρευνα για το Δήμο Ρόδου και επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός της αν δεν αποσυρθούν αμέσως τα σχετικά δημοσιεύματα από όλα τα μέσα που έχουν τα έχουν δημοσιεύσει ή τα έχουν αναπαράξει”.

H ETAIΡΕΙΑ

Η Metron Analysis ιδρύθηκε το 1996, με όραμα την τεκμηρίωση και την καινοτομία στο χώρο της έρευνας και της ανάλυσης, οδηγό την αξιοπιστία και δύναμη το Know-how των ανθρώπων της.

Σήμερα, είναι μια από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες έρευνας αγοράς και δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα.

Η Metron Analysis είναι μέλος του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Συλλόγου Εταιρειών Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) του Παγκοσμίου Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκοπήσεων (WAPOR) και ακολουθεί διαδικασίες διασφάλισης Ποιότητας πιστοποιημένες από τον Ποιοτικό Έλεγχο Συλλογής Στοιχείων των Εταιρειών Έρευνας Αγοράς και Δημοσκοπήσεων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου