Ποδοσφαιριστής του Άρη Αρχαγγέλου με κάθε επισημότητα είναι ο Ανδρέας Χατζηλιόντας ο οποίος θα ενισχύσει τον σύλλογο στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Όπως είχε γράψει η «δσπορ», ο έμπειρος επιτελικός μέσος είχε συμφωνήσει προφορικά με την διοίκηση για να επιστρέψει στις τάξεις του Άρη. Οι Αρχαγγελίτες διευθέτησαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν απομείνει, ολοκληρώνοντας την μετεγγραφή με τον Χατζηλιόντα να ηγείται της μεσοεπιθετικής γραμμής του συλλόγου και στο νέο πρωτάθλημα.
Οι «κιτρινόμαυροι» επισημοποίησαν την επιστροφή του Χατζηλιόντα με την ακόλουθη ανακοίνωση, με την οποία εκφράζουν επίσης τις ευχές τους για την νέα σεζόν, ευχαριστούν τις ομάδες του Αστέρα Μασάρων, του Εθνικού Αρχίπολης και του Αγίου Γεωργίου και εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του Άλεξ Μπορογκίνα:
«Ο Γ.Φ.Σ. Άρης Αρχαγγέλου ανακοινώνει την επιστροφή του Ανδρέα Χατζηλιόντα στην ομάδα μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας ποδοσφαιριστής με το ήθος και την ποιότητα του Ανδρέα θα αγωνιστεί για ακόμα μια σεζόν με τα ΄΄κιτρινόμαυρα΄΄. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.
Ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου να είναι υγιείς και να απολαύσουν το παιχνίδι. Ελπίζουμε πρωταγωνιστές να είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και να παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα χωρίς παρατράγουδα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Εθνικό Αρχίπολης, τον Αστέρα Μασσάρων και τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας που μας παραχώρησαν τα γήπεδά τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όταν ο αγωνιστικός χώρος του δικού μας γηπέδου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Υποσχόμαστε πως στο μέλλον θα ανταποδώσουμε.
Τέλος, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια της Α.Ε. Κως για το χαμό του αθλητή Άλεξ Μπορογκίνα. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ