Μέχρι και στον ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν έξω τα προγνωστικά! Ένα χαρτί που βρέθηκε στην Κουμουνδούρου και κυκλοφόρησε δείχνει ότι ούτε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας δεν περίμενε τόσο μεγάλη διαφορά του κόμματος από τη ΝΔ. Όλοι δηλαδή εκτός από έναν…

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό των Νέων, στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στην Κουμουνδούρου βρισκόταν ένα χαρτί με τα προγνωστικά που έκαναν για το εκλογικό αποτέλεσμα τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για κάτι που συνηθίζεται πριν την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Να πέφτουν δηλαδή στοιχήματα από τα στελέχη.

Ο Παπ. που πιθανότατα είναι ο υπουργός Νίκος Παππάς είχε προβλέψει ποσοστό 29% για την ΝΔ. Δεν φαίνονται πάντως τα προγνωστικά του για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Φλαμπ. που σίγουρα είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης είχε την ίδια ακριβώς εκτίμηση.

Ο Μιχοπ. που είναι ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θόδωρος Μιχόπουλος προέβλεπε 31% για τον ΣΥΡΙΖΑ και 26% για την ΝΔ.

Ο Σακελ. που πιθανός είναι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης έδινε 33% στον ΣΥΡΙΖΑ και 29% στην ΝΔ.

Ο Τσίπ. που προφανώς είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός ήταν συγκρατημένος και έδινε 32,5% στον ΣΥΡΙΖΑ και 29,5% στην ΝΔ.

Τέλος εμφανίζεται κάποιος κύριος Πετσίτης ο οποίος βάζει σε όλους τα γυαλιά προβλέποντας σχεδόν ακριβώς την τελική διαφορά δίνοντας 35% στον ΣΥΡΙΖΑ και 28% στη ΝΔ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ