Ανακοίνωση για τα φιλικά παιχνίδια με την Α.Ε.Κ., που θα διεξαχθούν το προσεχές σαββατοκύριακο, εξέδωσε το Ροδίων Άθλησις, με την οποία ενημερώνει για τα εισιτήρια και τις λεπτομέρειες των αγώνων:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τον πρώτο επίσημο φιλικό αγώνα του Ροδίων Αθλησις. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, σας καλούμε να παρακολουθήσετε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ! Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού γηπέδου ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19.00. Λόγω του ήδη αυξημένου ενδιαφέροντος και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τον αγώνα από την γραμματεία του Ροδίων Αθλησις.  Το κόστος του εισιτηρίου είναι 5 Ευρώ για όλους, με εξαίρεση τα παιδιά κάτω των 12 ετών, τα οποία εισέρχονται δωρεάν. Με το απόκομμα, σας δίνεται παράλληλα η δυνατότητα συμμετοχής στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια του αγώνα. Η είσοδος των φιλάθλων της ΑΕΚ για τον συγκεκριμένο αγώνα θα γίνεται άμεσα από την Θύρα 2, χωρίς να χρησιμοποιηθεί η κεντρική είσοδος του κοινού. Μετά το τέλος του φιλικού, θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου από τους παίκτες και τους προπονητές των δυο ομάδων

Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί κι ένας επαναληπτικός αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων την επόμενη μέρα, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 14.00. Όσοι είναι κάτοχοι κάρτας διαρκείας του «Ροδίων Αθλησις» για την σαιζόν 2015-2016 θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν και τους δύο φιλικούς αγώνες εντελώς δωρεάν».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ