ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Στεφανίδη θα είναι η σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
78

Η Κατε­ρίνα Στε­φα­νίδη θα είναι η σημαιο­φό­ρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Ολυ­μπια­κών Αγώνων , αύριο στη 01.50 (Ελλάδας) στο Μαρα­κανά.

Η χρυσή Ολυ­μπιο­νί­κης του επί κοντώ νίκησε τον άλλο υπο­ψή­φιο και χρυσό Ολυ­μπιο­νίκη της Ενόρ­γα­νης Γυμνα­στι­κής, Λευτέρη Πετρού­νια στην κλήρωση.

Το δελτίο τύπου της ΕΟΕ

Σημαιο­φό­ρος της ελλη­νι­κής Ολυ­μπια­κής ομάδας στην τελετή λήξης των Ολυ­μπια­κών Αγώνων του Ρίο, αύριο Κυριακή 21 Αυγού­στου,  θα είναι η χρυσή Ολυ­μπιο­νί­κης του άλματος επί κοντώ, Κατε­ρίνα Στε­φα­νίδη.

Η επιλογή προ­έ­κυψε έπειτα από κλήρωση που πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε μεταξύ της Κατε­ρί­νας Στε­φα­νίδη και του χρυσού Ολυ­μπιο­νίκη της ενόρ­γα­νης γυμνα­στι­κής Λευτέρη Πετρού­νια στο αρχη­γείο της ελλη­νι­κής απο­στο­λής, παρου­σία μελών του αρχη­γείου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.