Όπως έγραψε η «δσπορ», οι άνθρωποι του Κλεάνθη, έχοντας και την σύμφωνη γνώμη του προπονητή, Γιώργου Σταυριανού, ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους.
Όπως και έγινε, με τις πληροφορίες της «δσπορ» να επιβεβαιώνονται, καθώς οι «ροσονέρι» ολοκλήρωσαν την απόκτηση του Αλέξανδρου Δραγάτη.
Ο ποδοσφαιριστής είχε μείνει ελεύθερος στις αρχές της εβδομάδας από τον Αστέρα Παστίδας, με την διοίκηση του Κλεάνθη να τον προσεγγίσει, εκφράζοντάς του το ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του.
Το βράδυ της Πέμπτης, έγινε το τελικό ραντεβού, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στους όρους της συνεργασίας, με τον ποδοσφαιριστή χθες να κάνει και την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Σταυριανού.
Από εκεί και πέρα, αύριο ο Κλεάνθης θα διοργανώσει το γήπεδό του, το τουρνουά ποδοσφαίρου «Αλέκος Παπαγρηγορίου» στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του.
Το πρόγραμμα του τουρνουά είναι το ακόλουθο, όπως είχε ανακοινωθεί από τους «ροσονέρι»:
«Ο Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου ανακοινώνει το πρόγραμμα του τουρνουά ¨Αλέκος Παπαγρηγορίου το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015
16:00 Αστέρας Παστίδας – Ηρακλής Μαριτσών
17:00 Κλεάνθης Παραδεισίου – Αστέρας Παστίδας
18:00 Ηρακλής Μαριτσών – Κλεάνθης Παραδεισίου
Ο αγώνας θα είναι διάρκειας 22,5 λεπτά το κάθε ημίχρονο. 5 λεπτά ημίχρονο.
Σε περίπτωση ισοπαλίας θα εκτελεστούν από 3 πέναλτι. Αλλαγές, 5 για κάθε ομάδα».
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι αμφίβολη είναι η συμμετοχή στο τουρνουά των Δαλκίδη και Αγγελάκη, καθώς ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις από το φιλικό της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΓΑΣ Ιάλυσο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ