Αθλητικά

Ταυτότητα τριετίας προπονητών διαδικτυακά και μέσω Θεσσαλονίκης

Την επιλογή να ανανεώσουν την ταυτότητα τριετίας τους μ’ έναν υπολογιστή και μέσω… Θεσσαλονίκης, έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.
Ο αντίστοιχος σύνδεσμος της συμπρωτεύουσας διοργανώνει διαδικτυακή σχολή ανανέωσης και η πόρτα για τους Δωδεκανήσιους είναι ανοιχτή, όπως σημείωσε χθες ο πρόεδρος του ΣΠΠΔ, Βαγγέλης Χατζηαντωνίου. Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε μαζί του, είτε με τους συνεργάτες του στη διοίκηση, είτε απ’ ευθείας με τον Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης.
Ο τελευταίος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης ενημερώνει, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ότι όσοι προπονητές έχουν παρακολουθήσει Σχολές Ανανέωσης Ταυτοτήτων έχουν τη δυνατότητα -σε περίπτωση που το επιθυμούν- να λάβουν ταυτότητα τριετίας η οποία θα λήγει στις 31.12.2021 με παράβολο έκδοσης: 130,00 €.
Στην περίπτωση, όσων προπονητών μελών του Συνδέσμου μας, που δεν έχουν παρακολουθήσει Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων, η ΕΠΟ έχει εγκρίνει τη λειτουργία διαδικτυακής Σχολής Ανανέωσης Ταυτοτήτων. Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν άμεσα μέσω email : sindesmosppt@gmail.com δίνοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο. Όταν συμπληρωθεί ικανός αριθμός συμμετοχών θα ανακοινωθεί η ημερομηνία λειτουργίας της Σχολής».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου