Την επιλογή να ανανεώσουν την ταυτότητα τριετίας τους μ’ έναν υπολογιστή και μέσω… Θεσσαλονίκης, έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.
Ο αντίστοιχος σύνδεσμος της συμπρωτεύουσας διοργανώνει διαδικτυακή σχολή ανανέωσης και η πόρτα για τους Δωδεκανήσιους είναι ανοιχτή, όπως σημείωσε χθες ο πρόεδρος του ΣΠΠΔ, Βαγγέλης Χατζηαντωνίου. Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε μαζί του, είτε με τους συνεργάτες του στη διοίκηση, είτε απ’ ευθείας με τον Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης.
Ο τελευταίος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης ενημερώνει, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ότι όσοι προπονητές έχουν παρακολουθήσει Σχολές Ανανέωσης Ταυτοτήτων έχουν τη δυνατότητα -σε περίπτωση που το επιθυμούν- να λάβουν ταυτότητα τριετίας η οποία θα λήγει στις 31.12.2021 με παράβολο έκδοσης: 130,00 €.
Στην περίπτωση, όσων προπονητών μελών του Συνδέσμου μας, που δεν έχουν παρακολουθήσει Σχολή Ανανέωσης Ταυτοτήτων, η ΕΠΟ έχει εγκρίνει τη λειτουργία διαδικτυακής Σχολής Ανανέωσης Ταυτοτήτων. Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν άμεσα μέσω email : sindesmosppt@gmail.com δίνοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο. Όταν συμπληρωθεί ικανός αριθμός συμμετοχών θα ανακοινωθεί η ημερομηνία λειτουργίας της Σχολής».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ