ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακαδημίες Ανταγόρα: Με προπονητή τον Κίτσιο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

Ο Ηλίας Κί­τσιος θα είναι ο νέος προ­πο­νη­τής των Ακα­δη­μιών του Αντα­γό­ρα και αυτός που θα ανα­λά­βει να ορ­γα­νώ­σει απ’ την αρχή τους «πρά­σι­νους».

Ο έμπει­ρος προ­πο­νη­τής συ­να­ντή­θη­κε με τον πρό­ε­δρο του συλ­λό­γου Μάριο Πλού­μπη, συμ­φώ­νη­σαν σε όλα και έτσι η ομάδα του Αντα­γό­ρα ανα­κοι­νώ­νει και επί­ση­μα την έναρ­ξη της συ­νερ­γα­σί­ας.

Ανα­λυ­τι­κά:

«Ο ΠΑΣ Αντα­γό­ρας ανα­κοι­νώ­νει την έναρ­ξη της συ­νερ­γα­σί­ας με τον προ­πο­νη­τή Ηλία Κί­τσιο. Είναι χαρά μας που ένας άν­θρω­πος που έχει δεί­ξει προ­πο­νη­τι­κό αλλά και παι­δα­γω­γι­κό έργο στον Α.Ο. Δι­καί­ου αλλά και στην Ανα­γέν­νη­ση Ασφεν­διού στο πα­ρελ­θόν θα βρί­σκε­ται στην ομάδα μας.

Τον κα­λω­σο­ρί­ζου­με και του ευ­χό­μα­στε κάθε επι­τυ­χία».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.