Μία ημέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας του, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, ο Φοίβος ενίσχυσε περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό του.
Οι Κρεμαστενοί απέκτησαν τον νεαρό επιθετικό, Λευτέρη Λολάκη που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της Δήμητρας Δαματριάς, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα του Ατρόμητου Διμυλιάς.
Ο 21χρονος θεωρείται από τους πιο αξιόπιστους επιθετικούς στις μικρές κατηγορίες του τοπικού μας ποδοσφαίρου και ο προπονητής του Φοίβου, Κώστας Πάττας θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία, γι’ αυτό και εισηγήθηκε την απόκτησή του.
Η μετεγγραφή του Λευτέρη Λολάκη ολοκληρώθηκε την Κυριακή, με τους Κρεμαστενούς να επισημοποιούν με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Φοίβου Κρεμαστής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λευτέρη Λολάκη, 21 ετών. Ο Λευτέρης, θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα του Φοίβου, με τον οποίο και θα αγωνιστεί τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο Λευτέρης Λολάκης, 21 ετών, ασχολείται με το ποδόσφαιρο από τα 15 έτη και είχε αγωνιστεί με την ομάδα της Διμυλιάς, από τη θέση του επιθετικού. Ο ίδιος, ύστερα από την επίτευξη της συμφωνίας με την ομάδα μας, δήλωσε ικανοποιημένος και επισήμανε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.
Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Φοίβου Κρεμαστής, τον καλωσορίζει και του εύχεται μία καλή και υγιής ποδοσφαιρική χρονιά».
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι χθες διεξήχθη η πρώτη προπόνηση του Φοίβου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αρχικά, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και στην συνέχεια, ξεκίνησαν τα «βάσανα» για τους ποδοσφαιριστές, υπό τις οδηγίες του προπονητή, Κώστα Πάττα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ