Ο Νίκος Μπερνιδάκης είναι ο επιθετικός που βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Διαγόρα για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του.
Ο 28χρονος σέντερ φόρ, είναι μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από τις Εθνικές κατηγορίες της χώρας μας, αλλά και από ομάδες του εξωτερικού και την περασμένη σεζόν αποτέλεσε έναν από τους πρωταγωνιστές του Κισσαμικού που κέρδισε την άνοδο του από τον 4ο όμιλο της Football League 2.
Ωστόσο, ο «γηραιός» δεν είναι η μοναδική ομάδα του νησιού μας που ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει μετεγγραφικά και την Ρόδο, ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο και της Α.Ε. Κιφησιάς.
Ο Μπερνιδάκης, ήδη έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του «γηραιού» οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν να φορέσει την «κυανέρυθροι» φανέλα.
Όπως όλα δείχνουν μέχρι την Πέμπτη, η περίπτωση απόκτησης του από τον Διαγόρα θα έχει ξεκαθαρίσει, είτε θετικά είτε αρνητικά. Πάντως, σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης οι άνθρωποι του Διαγόρα θα στρέψουν την προσοχή τους σε άλλους ποδοσφαιριστές.
Από εκεί και πέρα, χθες οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα, προπονήθηκαν δύο φορές.
Το πρωινό πρόγραμμα διεξήχθη στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, με τον Μιχάλη Τσιβρινή να ρίχνει το βάρος σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
Πριν την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές έδωσαν αίμα, για τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η απογεματινή προπόνηση, διεξήχθη στο γήπεδο Κοσκινού, με τον νεαρό τεχνικό να ρίχνει το βάρος σε αγωνιστικά παιχνίδια, πάνω στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα θα προπονηθούν μόνο το απόγευμα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ