Ειδήσεις

Η Ελλάδα στην δεύτερη θέση των προτιμήσεων των Βρετανών, για το Καλοκαίρι του 2019

Σύμφωνα με το γνωστό OTA, On the Beach, η Ισπανία εξακολουθεί να είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους Βρετανούς παραθεριστές το καλοκαίρι του 2019, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Όσον αφορά την έρευνα της On the Beach, διαπιστώθηκε επίσης ότι ενώ οι κρατήσεις στην Ευρώπη συνεχίζουν να αυξάνονται, το 2019 είναι επίσης ένα καλό έτος για προορισμούς εκτός της Ευρώπης, πιθανώς επειδή οι παραθεριστές αναζητούν χαμηλότερο κόστος.Tο Ντουμπάι, μάλιστα, είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος προορισμός του καλοκαιριού.

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για φέτος το καλοκαίρι είναι:

1. Ισπανία

2. Ελλάδα

3. Τουρκία

4. Πορτογαλία

5. Κύπρος

6. Μάλτα

7. Μαρόκο

8. Αίγυπτος

Σημειώνεται, ακόμη, πως οι Κανάριες Νήσοι και οι Βαλεαρίδες είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές για όσους αναζητούν προσφορές τελευταίας στιγμής φέτος το καλοκαίρι, σύμφωνα με την On the Beach.

1. Ισπανία

2. Ελλάδα

3. Πορτογαλία

4. Τουρκία

5. Κύπρος

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της On the Beach, Alan Harding, δήλωσε: «Η Ισπανία εξακολουθεί να κυριαρχεί, ωστόσο η Ελλάδα προσελκύει μεγάλο πλήθος παραθεριστών».

πηγή money-tourism.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου