Αθλητικά

«Αυλαία» στον ΝΟΡ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser

Από σήμερα ως και τις 24 Ιουνίου θα διεξαχθεί στη Ρόδο το πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Laser Rdl ανδρών. Από σήμερα λοιπόν η καρδιά της ιστιοπλοΐας θα χτυπάει στη Ρόδο, με τα περισσότερα σκάφη των αθλητών να έχουν φτάσει ήδη στο νησί μας. Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει τις δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία και το σφράγισμα πανιών, πριν από την αυριανή πρώτη ιστιοδρομία του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης:

21/06/2018 Πέμπτη

09:00-20.00 Αφίξεις, δηλώσεις, σφράγισμα πανιών

22/06/2018 Παρασκευή

09:00-11.00 Αφίξεις, δηλώσεις, σφράγισμα πανιών

12:00 Ιστιοδρομίες

23/06/2018 Σάββατο

12:00 Ιστιοδρομίες

24/06/2018 Κυριακή

11:00 Ιστιοδρομίες

Την τελευταία ημέρα των αγώνων δεν θα δοθεί εκκίνηση μετά τις 14:00. Δεν θα διεξαχθούν περισσότερες από 4 ιστιοδρομίες την ημέρα. Προγραμματίζονται 9 ιστιοδρομίες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ: Οι οδηγίες πλου θα διατίθενται στη γραμματεία των αγώνων οι οποίες θα περιλαμβάνουν τον τρόπο διεξαγωγής καθώς και τις διαδρομές του αγώνα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ο αγώνας είναι έγκυρος αν πραγματοποιηθούν έστω και 4 ιστιοδρομίες. Εάν διεξαχθούν 4 ή και περισσότερες ιστιοδρομίες θα εξαιρείται

ΣΥΝΟΔΑ ΣΚΑΦΗ: Τα συνοδά σκάφη πρέπει να δηλωθούν στη γραμματεία αγώνων και οι χειριστές πρέπει να είναι υπεύθυνοι για τις μετακινήσεις τους. Υποχρεωτικά θα πρέπει να φορούν σωσίβιο καθώς και το βραχιόλι ασφαλείας (quick – stop) που συνδέεται με το διακόπτη της μηχανής. Επίσης πρέπει να είναι κάτοχοι διπλώματος ταχυπλόου. Ο κάθε όμιλος θα πρέπει ανά 10 αθλητές να διαθέτει και ένα σωστικό σκάφος.

ΕΠΑΘΛΑ: Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους αθλητές και 3 πρώτες αθλήτριες κάθε κατηγορίας.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: Τα συμμετέχοντα σκάφη θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού ομίλου Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου