Ειδήσεις

Συγκέντρωση στελεχών πραγματοποιεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής, 25 Μαΐου, τόσο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όσο και για το Δήμο Ρόδου, η νομαρχιακή επιτροπή νοτίου συγκροτήματος Δωδ/νήσου του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποιεί απόψε στο «Ροδίνι» συγκέντρωση στελεχών, σε μια προσπάθεια να τα ευαισθητοποιήσει για να προσέλθουν μαζικότερα στην κάλπη και να στηρίξουν τον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη. Δεν αποκλείεται στη συγκέντρωση αυτή να μετάσχει και αντιπροσωπεία από την κεντρική καθοδήγηση του κόμματος.
Ηδη από χθες παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα ακόμα και μεταξύ των παλαιών στελεχών.
Οπως έγινε γνωστό στα στελέχη θα επισημανθεί η κρισιμότητα της καταστάσεως και η ανάγκη ενίσχυσης του κόμματος, ώστε την προσεχή Δευτέρα, να βγει περισσότερο ενωμένο εν αναμονή, ενδεχομένως και κάποιων πολιτικών εξελίξεων.
Ειδικότερα από τον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής κ. Τιμ. Παρασκευά απεστάλη προς τα μέλη, η ακόλουθη επιστολή-πρόσκληση:
«Σύντροφε, όλοι μίλησαν. Ήρθε η ώρα να μιλήσει και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σε καλώ στην ολομέλειά μας την Τετάρτη 21/05/2014 στο Ροδίνι ώρα 19:30.
Η παρουσία σου είναι απαραίτητη.
Για την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ
Τιμ. Παρασκευάς»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου