Μετά τα πρώτα τρία ενδιαφέροντα διαδικτυακά σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν, οι προπονητές ποδοσφαίρου της περιοχής μας συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται άκρως εποικοδομητικά το χρόνο τους στο σπίτι, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Τους κ.κ. Μπέκα (Παναθηναϊκός), Αλεξιάδη (ΠΑΟΚ), και Μπερνεάνου (Viktoria Koln) θα διαδεχθούν αρχής γενομένης από την εβδομάδα που διανύουμε κι άλλοι πολύ σημαντικοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου.
Το βράδυ της Τρίτης ο Ρόδιος κ. Αντώνης Λεμονάκης, μέχρι πρότινος αναλυτής της Everton FC θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες προπονητές σύγχρονες τάσεις και αντιλήψεις σε θέματα τακτικής.
Την Πέμπτη ο κ. Ρούσσης προπονητής φυσικής κατάστασης του Ατρόμητου θα αναλύσει τον τρόπο εξισορρόπησης του φορτίου φυσικής κατάστασης και της τακτικής στο ποδόσφαιρο.
Την ερχόμενη εβδομάδα την… σκυτάλη θα πάρουν ο κ. Τραϊανός Δέλλας (προπονητής UEFA Pro), ο κ. Συλαϊδόπουλος (Κ-20 Παναθηναϊκού) και ο κ. Σάμιος (τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού) με πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις.
Η συνέχεια περιλαμβάνει κι άλλο ένα πολύ σημαντικό όνομα του χώρου, τον κ. Τερζή πρώην προπονητή του ΓΑΣ Ιαλυσού και διεθνώς αναγνωρισμένο συγγραφέα βιβλίων γύρω από θέματα τακτικής στο ποδόσφαιρο.
Στο πρόγραμμα βρίσκονται κι άλλες τηλεδιασκέψεις για το προσεχές διάστημα που όμως ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη σειρά σεμιναρίων που μάλιστα έχει ξεπεράσει τα στενά όρια του νομού μας, καθώς έντονο είναι πλέον το ενδιαφέρον να συμμετάσχουν σε αυτά, καταξιωμένοι επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα. Αυτή η πρωτοβουλία αν μη τι άλλο δείχνει ότι η νέα γενιά των προπονητών της περιοχής μας, ενδιαφέρεται για την ποιότητα των γνώσεων της, τις οποίες αναβαθμίζει και πιθανόν δε, αν την εμπιστευτούν να δούμε καλύτερες μέρες στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο!

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ