ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκλογές μέχρι το τέλος Απριλίου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΕΡΑ

Παρά τις δυσκο­λίες και τα προ­βλή­ματα που αντι­με­τώ­πισε στη διάρ­κεια της σεζόν που ολο­κλη­ρώ­θηκε, η ομάδα της ΑΕΡΑ, κατά­φερε να πετύχει τον βασικό της στόχο, που ήταν η παρα­μονή στην Α’ Κατη­γο­ρία.

Πλέον, αφού όλοι στ’ Αφάντου ξεκου­ρά­στη­καν και ηρέ­μι­σαν από την ψυχο­φθόρα αγω­νι­στική περίοδο, έχουν αρχίσει να σκέ­φτο­νται τη νέα σεζόν και το πρω­τά­θλημα της Α’ Κατη­γο­ρίας 2015-2016.

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», μέχρι το τέλος Απρι­λίου, οι «ερυ­θρό­λευ­κοι» θα διε­ξά­γουν την γενική τους συνέ­λευση, με την ακριβή ημε­ρο­μη­νία να ανα­κοι­νώ­νε­ται επίσημα μέσα στο προ­σε­χές χρονικό διά­στημα.

Στην γενική συνέ­λευση, θα γίνει ο αγω­νι­στι­κός και οικο­νο­μι­κός απο­λο­γι­σμός της ποδο­σφαι­ρι­κής χρονιάς που ολο­κλη­ρώ­θηκε, ωστόσο, το βασικό θέμα θα είναι η διε­νέρ­γεια εκλογών.

Το νυν διοι­κη­τικό συμ­βού­λιο, μπορεί να έχει ακόμα ένα χρόνο θητείας, σύμφωνα με το κατα­στα­τικό του συλ­λό­γου, ωστόσο οι άνθρω­ποι της ομάδας έχουν απο­φα­σί­σει να προ­κη­ρύ­ξουν εκλογές.

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες, ήδη στ’ Αφάντου έχουν ξεκι­νή­σει οι συζη­τή­σεις για την επόμενη ημέρα της ομάδας, με τους ανθρώ­πους του συλ­λό­γου να ανα­φέ­ρουν ότι όποιοι θέλουν να ανα­λά­βουν τις τύχες της ΑΕΡΑ στα επόμενα χρόνια, να δώσουν «παρών» στην γενική συνέ­λευση, προ­κει­μέ­νου να εκφρά­σουν επίσημα το ενδια­φέ­ρον τους για να ανα­λά­βουν τη διοί­κηση.

Όπως γίνεται εύκολα αντι­λη­πτό, οι «ερυ­θρό­λευ­κοι» βρί­σκο­νται σε κομβικό σημείο για την ιστορία του συλ­λό­γου και όλοι περι­μέ­νουν με αγωνία και ανυ­πο­μο­νη­σία τις εξε­λί­ξεις που θα προ­κύ­ψουν στη διάρ­κεια της γενικής συνέ­λευ­σης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.