Αθλητικά

Θεοδόσης Στεφανάκης: Έδωσε τα… φώτα του στην ΕΠΣ Έβρου

Στο Νομαρχιακό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης παρέστη ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔ και πρόεδρος Εφοριακών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου κ. Θεοδόσης Στεφανάκης, ως ένας από τους κεντρικούς εισηγητές της ημερίδας του Δικτύου Ορφέας ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. για «Φορολογικά, Νομικά & Οργανωτικά Θέματα Αθλητικών Συλλόγων», σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Έβρου και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Αλεξανδρούπολης και του Συλλόγου Οικονομολόγων Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Έβρου, το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαρτίου 2019.
Η ημερίδα φιλοξένησε εκπροσώπους συλλόγων από όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, από την Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, καθώς και επαγγελματίες από τον φοροτεχνικό και νομικό χώρο. Τα θέματα που αναλύθηκαν από τους εισηγητές κα. Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου Δικηγόρος LLM – Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και με μεγάλη εμπειρία σε αθλητικές υποθέσεις σωματείων, κ. Δημήτρη Γαργαλιάνο Αναπληρωτή Καθηγητή Σ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής και τον κ. Θεοδόση Στεφανάκη αντιπρόεδρο Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου και πρόεδρο Εφοριακών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου, αφορούσαν τους αθλητικούς συλλόγους, μετά τις αλλαγές στην εθνική φορολογική και αθλητική νομοθεσία τα τελευταία χρόνια.
Ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ ευχαριστούν όλους του φορείς που συνεργάστηκαν και φιλοξένησαν την ημερίδα η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, και ειδικότερα τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου κ. Παντελή Χατζημαρινάκη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου