ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ανατριχιαστική ερημιά του κάποτε πολύβουου θεματικού πάρκου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
πάρκο

Σε αυτό το πάρκο της Disney δεν ακού­γο­νται χαρού­με­νες φωνές παιδιών που απο­λαμ­βά­νουν τα παι­χνί­δια, νερά να τρέχουν στις νερο­τσου­λή­θρες, η ευχά­ρι­στη βαβούρα ανθρώ­πων που δια­σκε­δά­ζουν.

Σε αυτό το πάρκο βασι­λεύει η σιωπή, καθώς παρα­μέ­νει εγκα­τα­λε­λειμ­μένο και έρημο εδώ και 15 χρόνια.

Ο φωτο­γρά­φος Seph Lawless, σύμφωνα με τη Daily Mail, έχει πλέον απα­γο­ρευ­τικό εισόδου στο Disney World ακριβώς λόγω των παρα­κάτω φωτο­γρα­φιών που ο ίδιος τράβηξε, με τη φύση να έχει ανα­κα­τα­λά­βει τις τσου­λή­θρες κι άλλες εγκα­τα­στά­σεις που έχουν πια εγκα­τα­λει­φθεί.

Δια­βά­στε ολό­κληρο το θέμα και δείτε τις φωτο­γρα­φίες στο newsbeast.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.