ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη στην Κω ένας ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ ΚΩΣ 21/2

Bία κατά υπαλ­λή­λων, επι­κίν­δυνη οδήγηση και οπλο­κα­τοχή

Κατα­σχέ­θη­καν -10- γραμμ. ηρωίνη, -85- γραμμ. κάνναβη, -6- μαχαίρια-σουγιάδες, Ι.Χ.Ε. αυτο­κί­νητο, κ.α.

Συνε­λή­φθη το Σάββατο (19 Φεβρουα­ρίου 2022) στην Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Ασφα­λείας Κω, ένας ημε­δα­πός σε βάρος του οποίου σχη­μα­τί­σθηκε δικο­γρα­φία για δια­κί­νηση ναρ­κω­τι­κών (αγορά-κατοχή και μετα­φορά), από­πειρα επι­κίν­δυ­νης σωμα­τι­κής βλάβης, βία κατά υπαλ­λή­λων, επι­κίν­δυνη οδήγηση και οπλο­κα­τοχή.

Η σύλληψη είναι απο­τέ­λε­σμα εφαρ­μο­γής ειδικών επι­χει­ρη­σια­κών δράσεων της Γενικής Περι­φε­ρεια­κής Αστυ­νο­μι­κής Διεύ­θυν­σης Νοτίου Αιγαίου για την κατα­πο­λέ­μηση της διά­δο­σης των ναρ­κω­τι­κών ουσιών.

Ειδι­κό­τερα, έπειτα από αξιο­λό­γηση στοι­χείων προχθές το πρωί εντο­πί­σθηκε ο κατη­γο­ρού­με­νος να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτο­κί­νητο, κατά την άφιξη στο νησί με πλοίο της γραμμής και κλήθηκε σε αστυ­νο­μικό έλεγχο.

Ωστόσο προ­σπά­θησε να απο­φύ­γει τον επι­κεί­μενο έλεγχο ανα­πτύσ­σο­ντας ταχύ­τητα με κίνδυνο να παρα­σύ­ρει αστυ­νο­μικό που βρι­σκό­ταν στην πορεία του, προ­κα­λώ­ντας επίσης κίνδυνο στην οδική ασφά­λεια καθώς κινή­θηκε στο αντί­θετο ρεύμα κυκλο­φο­ρίας των οχη­μά­των.

Από τους αστυ­νο­μι­κούς εφαρ­μό­στη­καν άμεσα δυο δια­δο­χι­κοί φραγμοί με υπη­ρε­σιακά οχήματα κατα­φέρ­νο­ντας να απο­κλεί­σουν τη διαφυγή του και να τον ακι­νη­το­ποί­η­σαν ενώ αντι­στέ­κο­νταν σθεναρά με τα χέρια και τα πόδια του.

Ακο­λού­θησε έλεγχος στο αυτο­κί­νητο και έρευνα στην κατοι­κία του όπου βρέ­θη­καν και κατα­σχέ­θη­καν:

· Ηρωίνη βάρους 9,9 γραμ­μά­ρια τοπο­θε­τη­μένη σε δύο αυτο­σχέ­διες συσκευα­σίες

· Κάνναβη ακα­τέρ­γα­στη βάρους 85,4 γραμ­μά­ρια τοπο­θε­τη­μένη σε τριάντα μια αυτο­σχέ­διες συσκευα­σίες

· 81 δισκία άγνω­στης σύστα­σης

· 5 σου­γιά­δες ανα­δι­πλού­με­νοι με λάμες (6,5), (7,5), (8), (10) και (11) εκα­το­στά αντί­στοιχα

· Μαχαίρι με λάμα 13 εκα­το­στά

· 3 κινητά τηλέ­φωνα

· 690 ευρώ

 

Επίσης, κατα­σχέ­θηκε το όχημα που χρη­σι­μο­ποιούσε.

 

Ο συλ­λη­φθείς οδη­γή­θηκε στην Εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών Κω, του ασκή­θηκε ποινική δίωξη και παρα­πέμ­φθηκε σε κύρια ανά­κριση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.