δημοκρατική
Από το 1982 η Εφημερίδα της Ρόδου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΙΑΤΑ-κορωνοϊός: Ο αεροπορικός τομέας προβλέπει την «πρώτη παγκόσμια πτώση» των κρατήσεων μετά το 2003

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΌΣ

Η Διε­θνής Ένωση Αε­ρο­με­τα­φο­ρών (ΙΑΤΑ) φο­βά­ται μήπως η επι­δη­μία του νέου κο­ρω­νοϊ­ού οδη­γή­σει σε μεί­ω­ση του αριθ­μού των κρα­τή­σε­ων αε­ρο­πο­ρι­κών θέ­σε­ων ανά τον κόσμο το 2020, κι αν αυτό συμ­βεί αυτό, θα είναι η πρώτη φορά πα­γκο­σμί­ως μετά την κρίση του SARS (Σο­βα­ρού Οξέος Ανα­πνευ­στι­κού Συν­δρό­μου) το 2003.

«Εκτι­μά­με ότι η πα­γκό­σμια κυ­κλο­φο­ρία θα μειω­θεί κατά 4,7% από τον ιό», δή­λω­σε ο γε­νι­κός διευ­θυ­ντής της ΙΑΤΑ Αλε­ξά­ντρ ντε Ζι­νιάκ, σύμ­φω­να με την ανα­κοί­νω­ση, επι­κα­λού­με­νος την πι­θα­νό­τη­τα μιας “πρώ­της πα­γκό­σμιας πτώ­σης της ζή­τη­σης (στον αριθ­μό των κρα­τή­σε­ων αε­ρο­πο­ρι­κών θέ­σε­ων) μετά την κρίση του SARS του 2003”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.