Η Ευδοκία Κρητικού θα κολυμπήσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειμώνα Ανδρών Γυναικών ΟΡΕΝ που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Εϊλάτ τον Μάρτιο.

Η Ροδίτισσα πρωταθλήτρια θα αγωνισθεί στα 1500 μ. Ελεύθερο το Σάββατο για ένα αγωνιστικό ξεμούδιασμα και για να μπει σε ρυθμό ενόψει του δύσκολου εγχειρήματος στα 10.000 μ. στο Ισραήλ. Η Κρητικού είναι ακόμα «φορτωμένη» με βαριά προπόνηση και γι’ αυτό θα προσπαθήσει να κερδίσει τη σειρά της και να καταγράψει για ακόμη μια φορά έναν ικανοποιητικό χρόνο σε αυτή την απαιτητική χρονιά που διανύει. Στους αγώνες θα συμμετέχουν και αθλήτριες από το εξωτερικό και γι’ αυτό το 1500άρι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για να αξιολογηθεί η μέχρι σήμερα προετοιμασία της αθλήτριας του Υγρού Στίβου Ρόδου.

Ένα πλασάρισμα στην οκτάδα θα είναι αρκετό για να έχει καλύψει τις προσδοκίες της προπονητικής ομάδας του συλλόγου της, αλλά και των ανθρώπων της ομοσπονδίας που την παρακολουθούν και μια επίδοση κάτω από τα 18.00 είναι αυτή τη στιγμή το ζητούμενο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ