Με πολύ σκληρή γλώσσα μιλάει κατά της προέδρου της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου Ανδριάνας Μπαφίτη, ο πρόεδρος του Ανταγόρα Μάριος Πλούμπης. Μιλάει με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της Ανδριάνας Μπαφίτη, από την οποία ζητάει να παραιτηθεί. Αναλυτικά: «Τελικά με τον τρόπο σκέψης και τις ενέργειες σας, έχετε βαλθεί να μας δικαιώσετε ότι είστε διοικητικά ανίκανη, επικίνδυνη, εκτός τόπου και χρόνου και προς το σωματείο του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω, ακραία και εμπαθής!
1/ Μας ορίσατε παιχνίδι με την Ε.Α.Κ.Α. στην Κάλυμνο (Κορασίδες) καθημερινή εν ώρα σχολείου,όταν το νησί της Κω με ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΕΚ είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης (ελέω σεισμού) και τα σχολεία λειτουργούν απόγευμα.
2/ Μας ορίσατε παιχνίδι με τον Ξάνθο Πάτμου στην Πάτμο (Κορασίδες) στις 28/01/2018 στις 14:00,όταν η γυναικεία ομάδα αγωνίστηκε 27/01/2018 εκτός έδρας (Αθήνα) στις 17:30. Όταν μάλιστα, υπάρχει επιστολή του συλλόγου με ημερομηνία 26/10/2017 που ζητάει το μη ορισμό παιχνιδιών κορασίδων εκτός Κω, όταν η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται εκτός έδρας,αίτημα που σας έχει κοινοποιηθεί, το γνωρίζεται, το αποδεχτήκατε και το τηρήσατε μέχρι σήμερα κ.Μπαφίτη! Μάλιστα σε δικό σας έγγραφο, δηλώνεται γνώστης του αιτήματος μας,κάνοντας το αποδεκτό ΕΞ ΑΡΧΗΣ!
3/ Στη συνέχεια, με περίσσια σιγουριά, η κ.Μπαφίτη μου δηλώνει,«Κύριε πρόεδρε, μετά από την εξέταση του αιτήματος σας, διαπιστώσαμε ότι ο αγώνας της εθνικής κατηγορίας διεξάγεται το Σάββατο 27/1/2018 και ώρα 17:30,οπότε δεν συντρέχει λόγος αναβολής του αγώνα κορασίδων που διεξάγεται την Κυριακή στις 14:00 στην Πάτμο και θα διεξαχθεί κανονικά».Η αποστολή του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω επέστρεψε Κυριακή (14:00) από Αθήνα. Πώς θα πήγαιναν, την ίδια ημέρα, οι τρεις αθλήτριες με την αποστολή των κορασίδων στην Πάτμο για το παιχνίδι στις 14:00; ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ κ. ΜΠΑΦΙΤΗ, ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΚΩ, ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ,ΟΥΤΕ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!…..ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΑΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ! ΕΥΓΕ!
4/ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ και ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Ενημερωθήκαμε – μέσω ΜΜΕ – στις 28/01/18.
5/ Υποβάλαμε ένσταση στις 02/02/18 και ΕΔΕΗΣΑΤΕ να απαντήσετε στις 15/02/18,απορρίπτοντας την….. καθώς δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη κατάθεση παραβόλου! ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ! ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΟΚ ΗΤΑΝ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!
ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΠΑΡΑΤΥΠΗ είστε ΕΣΕΙΣ με τη μη υποβολή έγγραφης απόφασης περί μηδενισμού και αποβολής μας, καθώς και η καθυστερημένη απάντηση στην ένσταση μας κατά δεκατρείς(13) ημέρες.
6/ Με καλέσατε σε απολογία ως Πρόεδρο, (με Αριθ. Πρωτ.93 και 94/11-12-2017), όταν στο τέλος του ιδίου εγγράφου σας, μου ζητάτε αποδεικτικό της ιδιότητας μου ως Προέδρου. Πως με καλέσατε σε απολογία, όταν δεν γνωρίζετε την ιδιότητα μου; Παράλληλα ζητάτε το Καταστατικό του συλλόγου. Υπονοείται κάτι;
7/ Δώσατε εντολή, αγώνας να ξεκινήσει αργότερα, γιατί το φιλοξενούμενο σωματείο ξέχασε τα δελτία των αθλητριών του, περιμένοντας να τα φέρουν από άλλο νησί, δώσατε εντολή αναβολής γιατί κάποιοι αθλητές αρρώστησαν σωρηδόν…. ενώ σε εμάς οι εντολές σας ήταν ΠΑΝΤΑ εντολές μηδενισμού.
Για όλες τις εκβιαστικές, παράνομες, παράτυπες και καταχρηστικές ενέργειες και αποφάσεις σας, ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑ της κ. Μπαφίτη Ανδριάνας και ΚΑΤΑ του κ. Χατζηαντωνίου Φιλήμονα, ζητώντας ΕΠΙΣΗΜΩΣ την ΑΠΟΠΟΜΠΗ τους από τα καθήκοντα τους και την πλήρη διερεύνηση για ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ. Θα εξηγήσετε λοιπόν στα αρμόδια Αθλητικά και Νομικά όργανα, τον τρόπο ερμηνείας και διοίκησης σας κατά το δοκούν και τις αποφάσεις αλά καρτ.
ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ,Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ,Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ, ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ!
Τέλος εμένα προσωπικά, δεν με ανησυχεί τόσο η διοικητική σας ανικανότητα, η εκδικητικότητα και η εμπάθεια σας, όσο το ότι δεν έχετε το παραμικρό αίσθημα αυτογνωσίας και ευθιξίας ώστε να παραιτηθείτε από μόνοι σας– μιας και έχετε ορισθεί – και δεν έχετε εκλεγεί.
Αλλά φευ! Εσείς ζείτε στον αστερισμό της Καρέκλας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ