Προς Γενική Συνέλευση οδεύει ο Α.Σ. Κένταυρος για την ανασυγκρότηση του Δ.Σ. Μέλη του συλλόγου έχουν ήδη δηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Η Γενική Συνέλευση έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 στο εστιατόριο »Ψαρολίμανο» επί της Ρόδου Καλλιθέας με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Καλούνται τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη να συμμετέχουν στην ανασυγκρότηση του συμβουλίου. Δηλώσεις υποψηφιοτήτων μέχρι την Πέμπτη 22 του μήνα στο email: [email protected]

Εξάλλου, ο Α.Σ. Κένταυρος έκοψε την βασιλόπιτα του πριν από λίγες μέρες. Παράλληλα έγινε και ένας σύντομος απολογισμός για την δραστηριότητα του συλλόγου την χρονιά που πέρασε. Όπως οι αγώνες σε ανοιχτό και κλειστό χώρο της ακαδημίας, οι συμμετοχές των ανδρών σε αγώνες κλειστού χώρου 18 μ. και οι επιτυχίες των, Θεόδωρου Κουγιουμτζίδη με την τρίτη θέση του ομαδικού Ενόπλων Δυνάμεων με την ομάδα της Αεροπορίας και Ντίνου Παπαβραμίδη με 2η θέση στο ατομικό ανδρών και 2η θέση στο ομαδικό ανδρών με την ομάδα της Αστυνομίας, όπως και 1η θέση στο ατομικό 18μ στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα κλειστού χώρου 18μ 2017 και άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Ο σύλλογος ευχαρίστησε τα παιδιά και τους αθλητές για την προσπάθεια που καταβάλουν για την ανάπτυξη και διάδοση του ολυμπιακού αθλήματος της Τοξοβολίας και τους γονείς που τα στηρίζουν. Ευχαρίστησε ακόμα το Pane di Capo, το εκπαιδευτήριο πληροφορικής Futurekids, το ξενοδοχείο ELAFOS στον Πρoφήτη Ηλία, την ACS του κ. Σπανού που στήριξαν το σύλλογο την χρονιά που πέρασε και τον ΔΟΠΑΡ και τη δημοτική κοινότητα Κοσκινού για τους χώρους που προσφέρουν για την καλλιέργεια του αθλήματος. Η κοπή της πίτας έγινε στο καφενείο «ΚΑΦΕΝΕΣ» στα Κοσκινού του οποίου την διεύθυνση ευχαρίστησε ο σύλλογος για την άψογη φιλοξενία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ