Ειδήσεις

«Τριχοτομημένη» οδηγείται στις εκλογές η Νέα Δημοκρατία

«Τριχοτομημένη» οδηγείται στις εκλογές στο Δήμο Ρόδου η Νέα Δημοκρατία, καθώς αδυνατεί να συσπειρώσει τις δυνάμεις της υπέρ ενός υποψηφίου.

Ο αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Στράτος Καρίκης έχει καταστήσει σαφές ότι δεν διαπραγματεύεται την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος στις εκλογές στον ενιαίο Δήμο Ρόδου, επισημαίνοντας μάλιστα ότι έχει συγκροτήσει ήδη τον κύριο κορμό του ψηφοδελτίου του.

Ο πρώην δήμαρχος Ροδίων κ. Χ. Χατζηευθυμίου, που αρχικώς είχε ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας Καρίκη, μετά και από πιέσεις που δέχτηκε αλλά και από στοιχεία που προέκυψαν από δημοσκόπηση που διενήργησε η Νέα Δημοκρατία, γνωστοποίησε ομοίως ότι είναι στις προθέσεις του να κατέλθει ως υποψήφιος στον ενιαίο Δήμο. Εχει στο πλευρό του και πολλά στελέχη της παρατάξεως “Πρώτα η Ρόδος”.

Η παράταξη “Η Ρόδος Μπροστά”, που στηρίχθηκε στις εκλογές του 2010 από τη Νέα Δημοκρατία υπογείως, αναμένεται να καταλήξει σύντομα στον επικεφαλής αν και η αίσθηση που υπάρχει σήμερα και μεταξύ των μελών της είναι ότι «παραπαίει».

Ολο το προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο στην αυριανή έντυπη έκδοση της «δημοκρατικής»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου