Τοπικές Ειδήσεις

«Η αλληλεγγύη είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσουμε την κοινωνία μας όρθια»-Πρόσκληση σε αιμοδοσία

«Η αλληλεγγύη είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσουμε την κοινωνία μας όρθια»

Κατά τη διάρκεια αυτής της υγειονομικής κρίσης ο μόνος τρόπος για να κρατήσουμε την κοινωνία μας όρθια είναι η αλληλεγγύη. Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» προσφέρει έργο τεράστιας κοινωνικής σημασίας στο νησί εδώ και δεκαετίες, βοηθώντας τους συμπολίτες μας χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. (NE Νότιας Δωδεκανήσου και η Νεολαία ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ρόδου) καλεί την τοπική κοινωνία να ανταποδώσει και να βοηθήσει σε αυτήν την ώρα ανάγκης.

Υπάρχει άμεση ανάγκη για φιάλες αίματος των παρακάτω ομάδων: Α+,Α- και Ο-. Τα ωράρια αιμοδοσίας είναι τα εξής: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 8:30-13:30, Τρίτη-Πέμπτη 09:00-17:00 και Σάββατο-Κυριακή 10:00-13:00 στην αίθουσα αιμοληψίας στο ΓΝ Ρόδου με ξεχωριστή είσοδο. Σημειώνεται πως κάθε Τετάρτη 8:30-13:30 οι αιμοληψίες γίνονται στον χώρο του ΤΕΕ Ρόδου απέναντι από το γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Διαγόρα (Μητροπόλεως 4).

Η ώρα για αλληλεγγύη είναι τώρα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.-

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου