Ειδήσεις

Επέκταση της σεζόν στη χώρα μας υπόσχεται η TUI – Η ευκαιρία και η εικόνα για το 2021

Ευκαιρία για επέκταση της Ελλάδας σε έναν προορισμό εννέα μηνών από έξι βλέπει ο τουρ οπερέιτορ. Εκτιμά ότι μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα πιάσει τον στόχο του 1 εκατ. ταξιδιωτών που θα φέρει στη χώρα. Πώς βλέπει το 2021.

Η Ελλάδα έχει σημαντική ευκαιρία να επεκτείνει τη σεζόν στους εννέα μήνες και σίγουρα μέχρι τέλους Νοεμβρίου και να κεφαλαιοποιήσει την θετική εικόνα που έχει αποκτήσει στη διεθνή τουριστική αγορά ως ασφαλής προορισμός, σύμφωνα με όσα ανέφεραν σε συνέντευξη τύπου χθες οι εκπρόσωποι της TUI.

Σημειώνεται ότι ο γερμανικός όμιλος Tui εκπροσωπείται στη χώρα για περισσότερα από 40 χρόνια και συνεργάζεται με 1.500 ελληνικά ξενοδοχεία. Τα τελευταία χρόνια, η TUI έχει επεκτείνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των δικών της ξενοδοχειακών brands και concepts στην Ελλάδα, με συνολικά 49 ξενοδοχεία, τα περισσότερα από τα οποία σε συνεργασία με την Atlantica Hotels & Resorts. Μόνο το καλοκαίρι του 2019, προστέθηκαν έξι νέα ξενοδοχεία με τα εμπορικά σήματα της TUI.

Όπως τόνισε ο κ. Sebastian Ebel, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της TUI, υπεύθυνος για τους τομείς των Ξενοδοχείων, της Κρουαζιέρας και των Δραστηριοτήτων του γκρουπ η TUI για πρώτη φορά επεκτείνει τη σεζόν έως το Νοέμβριο και φέτος ειδικά ο καιρός είναι πολύ καλός. «Το να αναπτύξουμε την Ελλάδα από ένα προορισμό έξι μηνών σε έναν προορισμό 9 μηνών είναι πολύ σημαντικό και θεωρούμε ότι αυτή την στιγμή εδώ υπάρχει μία ευκαιρία» πρόσθεσε.

Επίσης ο ίδιος επέμεινε ότι η Tui μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα πιάσει τον στόχο του 1 εκατ. ταξιδιωτών που θα φέρει η TUI στην Ελλάδα, εκ των οποίων ένα 20% υπολογίζεται την περίοδο του φθινοπώρου έως και το Νοέμβριο».

Σύμφωνα με όσα είπαν τα ανώτατα στελέχη της TUI, η Ελλάδα είναι σήμερα η πιο σημαντική αγορά για την TUI και η πιο πολλά υποσχόμενη για το μέλλον , και πρόσθεσαν ότι όμιλος επενδύει σημαντικά στην Ελλάδα για να συνεχιστούν οι πτήσεις και να μείνουν τα ξενοδοχεία ανοιχτά.

Τα στελέχη της TUI αναφέρθηκαν και στην κρουαζιέρα, σημειώνοντας ότι και οι κρουαζιέρες από το Ηράκλειο θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Η Ελλάδα τώρα είναι ο πιο σημαντικός προορισμός για τους ταξιδιώτες της TUI, η οποία έχει διπλασιάσει το μερίδιο των πελατών της στη χώρα, συμπλήρωσε, ενώ για το 2021 εκτίμησε ότι οι κρατήσεις είναι πολύ καλές για Ελλάδα και η γερμανική αγορά έχει πολύ θετική άποψη για την Ελλάδα ως προορισμό διακοπών.

Πηγή: euro2day.gr

Λάμπρος Καραγεώργ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου