Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Το ποινολόγιο του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής, που αφορούν στις ποινές των ποδοσφαιριστών και στις κλήσεις σε απολογία.
Αναλυτικά:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Άγιος Ισίδωρος- Πολυβώτης στις 14/10 (Κύπελλο)
Στον ποδοσφαιριστή του Πολυβώτη, Β. Χατζηνικολάου του Δ., ποινή πέντε αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα και υβριστική συμπεριφορά στο διαιτητή (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. Ι- άρθρο 10’ παρ. 1δ’ περ. Ι και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Κλήσεις σε απολογία
Σύμφωνα με περιγραφές των Αξιωματούχων αγώνων, καλούνται για παραβάσεις των άρθρων του Π.Κ. σε έγγραφη απολογία μέχρι την Πέμπτη 25/10/2018 και ώρα 18:00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ, τα κάτωθι φυσικά και Νομικά πρόσωπα:
Απόλλωνας Καλυθιών- Α.Σ. Ρόδος στις 13/10 (4η αγωνιστική)
Το σωματείο του Απόλλωνα Καλυθιών. Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον διαιτητή και την έκθεση του παρατηρητή, επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,5,14,15 παρ. 2α’ και γ’ του Πειθαρχικού Κώδικα.
Το σωματείο του Α.Σ. Ρόδος Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον διαιτητή και την έκθεση του παρατηρητή, επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,5,14,15 παρ. 2α’ του Πειθαρχικού Κώδικα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου