Αθλητικά

Σήμερα η αναδιάρθρωση του Δ.Σ.

Σήμερα το απόγευμα, στα γραφεία της ΕΠΣΔ θα γίνει η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, με έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Σημαντικότερο όλων, η αναδιάρθρωση του Δ.Σ. όπου αναμένονται αρκετές αλλαγές, προκειμένου να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία της ΕΠΣΔ.
Στην συνεδρίαση θα αποφασιστεί και η ημερομηνία διεξαγωγής της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Ένωσης για την εναρμόνιση του καταστατικού της .
Αξίζει να αναφέρουμε ότι αρχικά η συνεδρίαση του Δ.Σ. είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, ωστόσο, η ΕΠΣΔ άλλαξε ημέρα και τελικά θα διεξαχθεί σήμερα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κ. Διακοφώτης Παναγιώτης, έχοντας υπόψη το άρθρο 33 του Καταστατικού της Ένωσης και τις παραγράφους 1 και 3, του άρθρου 36 της παραγράφου 1 του εδαφίου β΄, καλεί σε τακτική συνεδρίαση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00 στα γραφεία της Ένωσης με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη :
1) Αναδιάρθρωση διοικητικού συμβουλίου.
2) Επιτροπή Πρωταθλήματος
3) Τεχνική Επιτροπή
4) Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης του Αθλήματος
5) Απόφαση για διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για εναρμόνιση του Καταστατικού
6.-Αλληγογραφία –διάφορα»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου