Σάλο προκαλεί η δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Φίλη, αδελφού του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, ότι «εάν πάνε να πάρουν την πρώτη κατοικία της οικογένειας και του φτωχού να μπουν οι πολίτες με τις καραμπίνες».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι «εάν πάει η τράπεζα να πάρει του φτωχού την πρώτη κατοικία με τα δυο παιδάκια να τα πετάξει έξω η κοινωνική αντίσταση και αντίδραση που θα υπάρξει θα τους οδηγήσει να κάνουν πίσω».

«Οι προθεσμίες για τους οφειλέτες μικρύνανε γιατί αυτό θελαν οι δανειστές» πρόσθεσε ο κ. Φίλης.

«Δεν θα γίνουν πολλά απ’ αυτά που λένε, ούτε πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας… Και με το θέμα των αγροτών και αλλά δύσκολα θέματα προσπαθούμε να υπάρξουν λύσεις στο πρόβλημα» διαβεβαίωσε ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, σχολιάζοντας τα μέτρα που ακούγονται.

Ο κ. Ρήγας δήλωσε δε ότι διαφωνεί πλήρως με τις δηλώσεις του Δημήτρη Φίλη, αδελφού του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, «να βγουν οι πολίτες με τις καραμπίνες αν πάνε να τούς πάρουν τα σπίτια», επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχει θέμα πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία από πλευράς κυβέρνησης.

newsbeast.g

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ