Ιδιαίτερα ενοχλημένος φέρεται να είναι ο Αλέξης Τσίπρας, με τη στάση κάποιων υπουργών της κυβέρνησής του, οι οποίοι εμφανίζονται… συχνά – πυκνά στα τηλεοπτικά παράθυρα, δημιουργώντας, κατά την κρίση του πρωθυπουργού, σύγχυση, και ενισχύοντας το κλίμα ανασφάλειας στην κοινωνία.
Αναλυτικότερα, παρά το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο στις 25 Σεπτεμβρίου είχε κάνει λόγο για λιγότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις και περισσότερη δουλειά, σχεδόν ένα μήνα μετά, το φαινόμενο του… υπουργού – τηλεπερσόνα δεν τείνει να εκλείψει.

Ως εκ τούτου, ο κ. Τσίπρας επιχείρησε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, να συμμαζέψει την… πολυλογία των υπουργών αφού κρίνει ότι δημιουργεί σύγχυση και ενισχύει το κλίμα ανασφάλειας στην κοινωνία.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ο κ. Τσίπρας είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση κάποιων υπουργών του, και ότι ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούν να περιγράφουν στα τηλεοπτικά παράθυρα σχεδόν καθημερινά, διάφορα σχέδια είτε για το Ασφαλιστικό είτε για το φορολογικό, την ώρα που δεν υπάρχουν ακόμη τελικές αποφάσεις από την πλευρά της κυβέρνησης και των αρμόδιων υπουργείων.

Εν τω μεταξύ, στο ίδιο κλίμα κινήθηκε εχθές και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά fm», και λέγοντας με νόημα: «μια σειρά σκέψεων οι οποίες ακούγονται δεν σημαίνει ότι είναι και θέσεις της κυβέρνησης».

«Δεν απαγόρευσε ο πρωθυπουργός σε υπουργούς να μιλάνε για ζητήματα της αρμοδιότητάς τους και για ζητήματα τα οποία είναι φλέγοντα. Ωστόσο, η δουλειά τους είναι κυρίως να εργάζονται στο υπουργείο και λιγότερο να κάνουν τηλεοπτικές εμφανίσεις, πράγμα το οποίο κάνουν», πρόσθεσε η ίδια.

ereportaz.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ