Ειδήσεις

916 μόνιμοι στην Υγεία με δύο διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

Εκδίδεται την επόμενη εβδομάδα από το ΑΣΕΠ και η 5Κ/2015, που αφορά πτυχιούχους ΤΕΙ
και απoφοίτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Eξι χρόνια μετά την τελευταία προκήρυξη στην Υγεία, ανοίγει εκ νέου ο «χορός» των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία και σε φορείς του υπουργείου Υγείας. Hδη η προκήρυξη 4Κ/2015 δημοσιεύτηκε σήμερα στο Εθνικό Τυπογραφείο και ορίστηκε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους (2 έως 16 Νοεμβρίου). Ο διαγωνισμός αφορά συνολικά 226 θέσεις, εκ των οποίων 125 για πτυχιούχους ΑΕΙ και οι υπόλοιπες 101 για υποψηφίους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν την πλειονότητα των θέσεων είναι οι ΠΕ Νοσηλευτικής, ΠΕ Φαρμακοποιών, ΥΕ Μεταφορέων Ασθενών και ΥΕ Βοηθών Θαλάμου. Eτοιμη είναι και θα εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα η δεύτερη προκήρυξη του υπουργείου Υγείας, για 690 θέσεις Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (374 ΤΕ και 316 ΔΕ). Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ανήκουν σε ειδικότητες όπως ΤΕ Νοσηλευτών, ΤΕ Μαιών-Μαιευτών, ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων και ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής.

ΕΘΝΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου