Μετά την ανακοίνωση των έκτακτων μεταθέσεων των αστυνομικών, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την Πολιτική και Φυσική μας ηγεσία, αφού κατανόησαν πλήρως τις ανησυχίες μας και αντιλήφθηκαν τις ιδιαίτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η περιοχή μας ( μεταναστευτικές ροές, νησιωτικότητα, τουρισμός κ.α.) και μας ενίσχυσαν με μηδέν (0) αστυνομικούς!!!! Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν, για να τύχουμε αυτής της ενίσχυσης!!!

Πλέον σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και καλούμε αυτούς που συζητούν και αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς, να έρθουν στη Κω, στη Λέρο, στη Σύμη, στο Καστελόριζο, στη Ρόδο και να εξηγήσουν οι ίδιοι στους κατοίκους, πως θα αντιμετωπισθούν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και γιατί έχουν γεμίσει τα νησιά με μετανάστες.

Απευθυνόμενοι στους συμπολίτες μας, θέλουμε να τους πούμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι τελικά Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Τα Δωδεκάνησα ήταν, είναι και θα είναι η ‘’παχιά αγελάδα που αρμέγουμε’’ αλλά δυστυχώς ξεχνάμε να την ταΐσουμε. Εμείς πλέον δεν δεχόμαστε να μας χτυπάνε φιλικά την πλάτη. Αν οι τοπικοί άρχοντες και οι συμπολίτες μας το ανέχονται και το δέχονται, τότε θα συμμορφωθούμε και εμείς στα θέλω τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της περιοχής μας.-

Για τα Διοικητικά Συμβούλια

Ο Πρόεδρος ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ

Ο Γεν. Γραμματέας ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ Γεώργιος

Ο Πρόεδρος ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ Αντώνιος

Ο Γεν. Γραμματέας ΓΕΩΡΓΙΟΥ Παναγιώτης

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ