Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» η ομάδα του Διαγόρα είναι έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση ακόμα δύο ποδοσφαιριστών, προκειμένου ο Νίκος Παντέλης να έχει στην διάθεσή του τις απαραίτητες λύσεις για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι άνθρωποι του «γηραιού» έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον μεσοαμυντικό Κώστα Σκάρο και έναν κεντρικό αμυντικό του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει.
Οι επαφές της διοίκησης με τους αθλητές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και άμεσα, πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις με τις περιπτώσεις τους.
Ο 30χρονος Κώστας Σκάρος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ηλυσιακό, Αιγάλεω, Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό Αστέρα, Γλυφάδα, Παναρκαδικό, Χανιά, Χαλκίδα και Φωστήρα και διακρίνεται για τη δύναμη και το πάθος στο παιχνίδι του.
Για τον κεντρικό αμυντικό δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες από τον Διαγόρα, αφού η διοίκηση κινείται κάτω από άκρα μυστικότητα, ωστόσο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή.
Τώρα όσον αφορά τους Στάθη Προβατίδη και Νίκο Μπαμπανιώτη, οι αθλητές έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον «γηραιό», έχουν ενσωματωθεί στις προπονήσεις και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να διευθετηθούν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή τους.
Άμεσα αναμένονται οι εξελίξεις και με τον Γιάννη Καρπαθάκη, που συμμετέχει στις προπονήσεις, προκειμένου ο Νίκος Παντέλης να αποκτήσει πλήρη εικόνα για τις ικανότητές του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ