Ανέλαβε τις ευθύνες για το αποτέλεσμα το επικεφαλής του Ποταμιού. Δώσαμε μάχη, δεν θα συμμετέχουμε σε κυβέρνηση αν δεν μπορούμε να καθορίσουμε τις εξελίξεις, προσέθεσε.

«Πιστεύαμε ότι η χώρα μπορούσε να αλλάξει πορεία αλλά τελικά επιστρέψαμε στο Γενάρη. Το Ποτάμι είναι μακριά από τους στόχους του και αυτό μας δημιουργεί προβληματισμούς για τα λάθη και ειδικά για τον επικεφαλής του», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Το τι θα αποφασίσουμε θα κριθεί τις επόμενες ημέρες», προσέθεσε.

«Στα σημαντικότερα, αυτά που αφορούν τον ελληνικό λαό δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι, αλλά εμείς θα είμαστε παρόντες στην αντιπολίτευση. Δώσαμε μάχη με το 6% για την παραμονή στην Ευρώπη. Ελπίζουμε να είμαστε χρήσιμοι με το 4%».

«Δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο ότι οι μισοί Ελληνες δεν πήγαν στην κάλπη», κατέληξε. Σημείωσε ότι το κόμμα δεν είχε μηχανισμό στην περιφέρεια και εκεί ηττήθηκε.

«Δώσαμε μάχη, δεν θα συμμετέχουμε σε κυβέρνηση αν δεν μπορούμε να καθορίσουμε τις εξελίξεις», δήλωσε και όπως είπε δεν επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα. «Η ψήφος μας στη Βουλή θα καθορίζεται από αυτό που θεωρούμε το κοινό καλό».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ