Ειδήσεις

Διαρκής και οργανωμένη στήριξη των πληγέντων στην Εύβοια από τα My market

Η πρόσφατη θεομηνία στην Εύβοια άφησε πίσω της τραγικές απώλειες αλλά και σημαντικές ανάγκες σε κατοίκους της περιοχής. Η στήριξη των ανθρώπων αυτών που συνεχίζουν να δοκιμάζονται αποτελεί προτεραιότητα τόσο για τους τοπικούς φορείς όσο όμως και για επιχειρήσεις με δραστηριότητα στην περιοχή

Τα My market ήταν από αυτούς που ευαισθητοποιήθηκαν όχι μόνο άμεσα αλλά παράλληλα οργανωμένα και σε βάθος χρόνου.  Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζουν να συνεργάζονται σταθερά με τον Δήμο Χαλκιδέων προκειμένου να μεταφερθούν στην περιοχή είδη απαραίτητα σε όσους επλήγησαν.

Από την ημέρα της θεομηνίας έως σήμερα, τα My market, σε συνεννόηση με τις τοπικές Αρχές, οι οποίες καταγράφουν αναλυτικά τις ανάγκες που προκύπτουν, έχουν παραδώσει εκατοντάδες κιβώτια με νερό, χαρτικά και καθαριστικά είδη. Επιπλέον, μέσα στις επόμενες ημέρες έχει προγραμματιστεί νέα αποστολή προϊόντων που κρίνονται απαραίτητα.

Στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας λειτουργούν σήμερα τέσσερα καταστήματα της αλυσίδας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου