Με πλούσιες εμπειρίες για όλους τους συμμετέχοντες, επέστρεψε από τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας ο Π.Α.Σ. Σπάρτακος Κω, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Ελληνογερμανικών Συναντήσεων Νέων, που γίνεται με πρωτοβουλία της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της χώρας μας, και του Γερμανικού Υπουργείο Νεότητας.

Φιλοξενούμενοι από συλλόγους της Φρανκφούρτης και του Χέσεν, δεκαπέντε αθλητές του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες. Συγκεκριμένα στη Γερμανία βρέθηκαν οι: Σπατιώτης Διαμαντής, Ντινώρη Μαρία – Παρασκευή, Συνεσίου Βασίλειος – Μιχαήλ, Γίλεντ Αλέξανδρος, Δραμουντανής Χαράλαμπος, Σταμάτης Γεώργιος, Κρητικός Μιχαήλ, Οικονόμου Ευανθία – Μαρία, Ξενίκα Φωτεινή, Πουγούνιας Δρόσος, Τσαρτσάνι Λόριους, Πετρή Αγγελική – Χριστίνα, Μάγκου Αστερούλα, Τζαννετουλάκου Αγγελίνα και Τζαννετουλάκος Πέτρος. Την αποστολή συνόδευσαν η προπονήτρια του συλλόγου Ειρήνη Σταμάτη, και τα μέλη του Δ.Σ. Άννα Ντινώρη, Πλαγγέτης Νικόλαος και Ζαχαρούλα Τσίκνη.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία δίνοντας την ευκαιρία σε αθλητές και συνοδούς να ζήσουν μια διαφορετική πολιτιστική και αθλητική εμπειρία, γνωρίζοντας αθλητές και παράγοντες από τη Γερμανία, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους των δυο χωρών να αναπτύξουν ξεχωριστές σχέσεις φιλίας και εμπειρίες.

Την ανταλλαγή νέων επισκέψεων, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των αθλητικών εμπειριών, αποφάσισαν ο Γερμανός εκπρόσωπος Jens Schimmel και ο εκπρόσωπος του συλλόγου της Κω Σάκης Μπαραχάνος, εκφράζοντας την ελπίδα ότι το πρόγραμμα θα επεκταθεί και σε άλλους γερμανικούς συλλόγους, αναμένοντας την επόμενη αποστολή μας τον Ιανουάριο του 2020 στη Γερμανία και την αντίστοιχη επίσκεψη των Γερμανών αθλητών στην Κω.

Ο Σπάρτακος Κω με ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη τους, την προπονήτρια Ειρήνη Σταμάτη για τον εξαιρετικό συντονισμό του προγράμματος, τον Γερμανό εκπρόσωπο Jens Schimmel για την πολύ όμορφή φιλοξενία, και ασφαλώς τους συνοδούς και μέλη του σωματείου Άννα Ντινώρη, Νίκο Πλαγγέτη και Ζαχαρούλα Τσίκνη, η παρουσία των οποίων ήταν ιδιαίτερα σημαντική σε όλο το πρόγραμμά της αποστολής.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ