Ειδήσεις

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», στηρίζει τον αγώνα των οδηγών τουριστικών λεωφορείων

Το Tοπικό Παράρτημα του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ»  Ν. Δωδεκανήσου είναι στο πλευρό και στηρίζει τον αγώνα του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων για την υπογραφή ικανοποιητικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ).

Δυστυχώς οι δεδομένες συνθήκες εργασίας των οδηγών τουριστικών Λεωφορείων ξεπερνούν κατά πολύ αυτές του φυσιολογικού με αποτέλεσμα να τίθεται θέμα κίνδυνου. Η ασφάλεια φυσικά τόσο των ιδίων των οδηγών,  των τουριστών που μεταφέρουν, αλλά και των πολιτών είναι ένα ζήτημα που δεν χωράει διαπραγμάτευση.

Είναι απαραίτητο να υπογραφεί άμεσα μια νέα ΣΣΕ που να εξασφαλίζει τόσο αξιοπρεπείς μισθούς όσο και ανθρώπινα ωράρια εργασίας. Ο Σύλλογος μας  θα βρίσκεται στο πλευρό τους έως ότου ο αγώνας τους να επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Για το Διοικητικό συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γ. Γραμματέας

         Γιώργος Καταξενός                                                             Γιώργος Γιαννακάκης

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου