Ρεπορτάζ

Εκκενώθηκαν τα γραφεία της Digea μετά από τηλεφώνημα Μασαρενού για βόμβα

Kατηγορούμενος για διασπορά ψευδών ειδήσεων και απειλή βρέθηκε ένας κάτοικος Μασάρων, ο οποίος φέρεται να προειδοποίησε για την ύπαρξη βόμβας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας παροχής ψηφιακού σήματος «DIGEA» αφού προηγουμένως δεν βρήκε την ανταπόκριση που περίμενε στα αιτήματα του για την βελτίωση του σήματος εκπομπής στην περιοχή που διαμένει!!
Την 19.32 ώρα της 23η Ιουνίου 2016 άγνωστος άνδρας πραγματοποίησε κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της «DIGEA» και ανέφερε στην τηλεφωνήτρια της εταιρείας ότι αριστερά της κεντρικής εισόδου της εταιρείας υπάρχει μία βόμβα. Αποτέλεσμα της ανωτέρω κλήσης ήταν να προκληθεί ανησυχία στους υπαλλήλους, να εκκενωθεί το κτήριο της εταιρείας και να κληθούν αστυνομικοί του ΤΕΕΜ, οι οποίοι έλεγξαν τον χώρο, με αρνητικό αποτέλεσμα.
Αναζητώντας τον κάτοχο του εν λόγω τηλεφωνικού αριθμού και σε απάντηση σχετικού αιτήματος ο ΟΤΕ, γνώρισε ότι τα στοιχεία του κατόχου παραπέμπουν σε μια κάτοικο Μασάρων.
Οπως προέκυψε η ανωτέρω κάτοχος του τηλεφωνικού αριθμού έχει αποβιώσει και αυτός χρησιμοποιείται από τον σύζυγό της, ο οποίος και εξετάστηκε ενόρκως από αστυνομικούς του Α.Τ. Αρχαγγέλου.
Η τηλεφωνήτρια που εξετάστηκε κατέθεσε ότι αφού απάντησε στην ως άνω κλήση, ένας άνδρας μεγάλης ηλικίας της ανέφερε ότι στην μπροστινή είσοδο στα αριστερά υπάρχει βόμβα και το έκλεισε.
Αφού εκκενώθηκε πλήρως το κτήριο, προσήλθαν αστυνομικοί οι οποίοι αφού έψαξαν μετά από αρκετή ώρα, επέτρεψαν στο προσωπικό να εισέλθει στην εταιρεία και ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος, καθώς το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.
Από έλεγχο που διενήργησε η τηλεφωνήτρια προέκυψε ότι περίπου προ διμήνου, είχε ξαναδεχθεί κλήση από τον ίδιο αριθμό και μίλησε με τον ίδιο άνδρα, ο οποίος τότε της εξέφρασε παράπονα για κακή λήψη σήματος στην περιοχή του Αρχαγγέλου Ρόδου.
Από τότε είχε ξανακαλέσει από τον ίδιο αριθμό και έχει μιλήσει μαζί της περίπου δέκα φορές για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου