Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος ο Ηρακλής Μαριτσών θα διοργανώσει το τουρνουά ποδοσφαίρου, με την ονομασία « Τσαμπίκος Παπαδημήτρης- Μανώλης Βασιλώττος» στην μνήμη των δύο φιλάθλων του.
Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου και θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Μαριτσών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», εκτός από τον διοργανωτή Ηρακλή, θα συμμετάσχουν ο Αστέρας Παστίδας, η Δόξα Ψίνθου και η Ρόδος, με τις αναμετρήσεις να αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους, αλλά και από τους προπονητές των συλλόγων, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν νέα χρήσιμα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές τους.
Το πρόγραμμα του τουρνουά αναμένεται να ανακοινωθεί από τους «πράσινους» των Μαριτσών, μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Από εκεί και πέρα, όπως έγραψε στο χθεσινό της φύλλο η «δσπορ», οι Μαριτσενοί βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με ένα πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν σε ομάδα της Α’ Κατηγορίας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι την Παρασκευή, θα έχει γίνει το τελικό ραντεβού με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο της απόκτησής του.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι χθες ο Ηρακλής έδωσε φιλικό παιχνίδι, στο γήπεδο της Ψίνθου, με αντίπαλο την τοπική Δόξα και σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ