Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, προχώρησε η ομάδα του Πολύστρατου.
Οι «πράσινοι» των Λαέρμων, πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον Τάσο Γιώργου, που στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στον Εθνικό Αρχίπολης και στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα της ΑΕΡΑ, με την οποία έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν.
Ο έμπειρος πολυσύνθετος μέσος, συναντήθηκε την Τρίτη με τον πρόεδρο του Πολύστρατου, Λευτέρη Χριστοφόρου, με τους δύο άνδρες να συμφωνούν στους όρους της συνεργασίας τους, μέσα σε λίγα λεπτά.
Όπως αναφέρουν οι «πράσινοι», η μετεγγραφή του Τάσου Γιώργου πιθανότατα να είναι και η τελευταία για τον σύλλογο, ωστόσο, οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα μίας προσθήκης, ποδοσφαιριστή που κατάγεται από τα Λάερμα με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», η προετοιμασία του Πολύστρατου για την νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, ενώ μερικές ημέρες νωρίτερα θα προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση του συλλόγου, προκειμένου να γίνει η επίσημη γνωριμία των ποδοσφαιριστών, με την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ