«Δραπέτη της ευθύνης» χαρακτήρισε η Φώφη Γεννηματά τον Αλέξη Τσίπρα στηλιτεύοντας την απόφασή του να προχωρήσει σε πρόωρη διενέργεια εκλογών.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζοντας ότι επιλέγει την απόδραση αντί να αξιοποιήσει το εθνικό το εθνικό κεφάλαιο που δημιουργήθηκε από την στάση των πολιτικών δυνάμεων και των κοινωνικών εταίρων με την υπερψήφιση του τρίτου μνημονίου.

Η Φώφη Γεννηματά καταλόγισε εξόφθαλμη μικροκομματική στόχευση στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι επικαλείται τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ για να προκηρύξει εκλογές υποστηρίζοντας ότι η κήρυξη εκλογών είναι ομολογία αδυναμίας εκ μέρους του πρωθυπουργού.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι το κόμμα της είναι έτοιμο για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση ζητώντας την ψήφο των πολιτών.

«Εμείς θα δώσουμε δυναμικό παρών στις εκλογές. Το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ, με νέο ύφος, νέο λόγο, νέες προτάσεις, νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτιά του, θα συγκρουστεί με τις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού και με όλες τις εκδοχές του αριστερού λαϊκισμού.

Με τη συσπείρωση πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που εκφράζουν τον ευρύτερο χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης, διαμορφώνουμε έναν τρίτο εναλλακτικό πόλο στο πολιτικό μας σύστημα. Καλούμε τις Ελληνίδες, τους Έλληνες, τη νέα γενιά να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια» κατέληξε η δήλωσή της Φώφης Γεννηματά.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ