Αθλητικά

Ο Ρ.Ο.Α. γιορτάζει με την αναβάθμιση των γηπέδων του

Δεν θα μπορούσε να λάβει καλύτερο δώρο για τα 70 χρόνια του ο ΡΟΑ από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο. Η προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης με τον Δήμο Ρόδου επιβραβεύει την ιστορία και την προσφορά του ομίλου αλλά και θέτει τα θεμέλια στο να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις του ομίλου με την τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στη χώρα αλλά και στο νησί. Ο ιστορικός όμιλος γιορτάζει φέτος τα 70 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον Ροδιακό

Αθλητισμό καθώς ιδρύθηκε στις 10 Μαρτίου του 1949 στο ξενοδοχείο «Λίνδος» των αδελφών Νοτσέρα από τους Βασίλη Κώττη, Μανώλη Δημητράκη, Γιάννη Κανναβαριώτη, Μανώλη Σταματίου, Γιώργο Κυπριώτη, Γιάννη Ποφάντη, Ρένα Κυρκίνη, Κυριάκο Ψαράκη, Αικατερίνη Βακογιάννη, Γιώργο και Νίκο Σουλούνια, Λίλη Νοτσερα, Μαρία Ζίγδη, Βούλα Κυριακάκη, Θεοφανία Βουλγαρίδου, Ρωμαίο Νοτσερα Γιολανδα Καναβαριωτου, Γιολανδα Σωτηρίου, Μανώλη Φραγκίσκο και Κώστα Κωνσταντινιδη.

Εβδομήντα χρόνια μετά η σύμβαση αυτή ανακατασκευάζει τα γήπεδα στην Ιστορική έδρα του ομίλου στην περιοχή «Ελλη» συμβάλλοντας στην άνθηση του τενις καθώς ο ΡΟΑ συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε ετήσια βάση 2 Παγκόσμια 1 Τριεθνές και 2 εθνικά τουρνουά junior και senior που κάθε χρόνο αναβαθμίζονται λόγω του υψηλού επιπέδου διοργάνωσης αλλά και συμμετεχόντων συμβάλλοντας στο σχέδιο επέκτασης της τουριστικής περιόδου μέσω υψηλής ποιότητας αθλητικού τουρισμού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου