Οι Τούρκοι ξέχασαν το 1999, όταν ο Εγκέλαδος τους επισκέφθηκε προκαλώντας θύματα και ζημιές, την βοήθεια που έσπευσαν να δώσουν οι Έλληνες. Βοήθεια που ανταπέδωσαν λίγες μέρες μετά οι Τούρκοι, όταν η Αθήνα κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες ενός καταστροφικού σεισμού. Αυτό ονομάστηκε “διπλωματία των σεισμών”.
Χθες λίγη ώρα μετά από τη σεισμική δόνηση που συντάραξε την Αθήνα και προκάλεσε όπως ήταν λογικό αναστάτωση στους πολίτες και συναγερμό στον κρατικό μηχανισμό, οι Τούρκοι έστειλαν μια τετράδα F-16, στη Χίο! Τα τουρκικά F-16 την ίδια στιγμή που η Πολεμική Αεροπορία ήταν σε κατάσταση ετοιμότητας και σε διαδικασία επικοινωνίας με μονάδες που πιθανόν να είχαν προβλήματα, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τα τουρκικά F-16 που “έκαναν τον γύρο” της Χίου.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.