Τοπικές Ειδήσεις

Ανοιχτή επιστολή των Χρήστου και Βασίλη Σπανού στους Δωδεκανησίους

Φίλη Δωδεκανήσια, Φίλε Δωδεκανήσιε,

διανύουμε ήδη το δέκατο χρόνο μια παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που είχε ως αποτέλεσμα μεγάλες ανακατατάξεις σε οικονομικό, πολιτικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο. Κραταιές μέχρι πρότινος επιχειρήσεις έκλεισαν ή συρρικνώθηκαν. Άλλες πάλι πωλήθηκαν σε ξένους ομίλους προκειμένου να διασωθούν. Κάποιες απορρόφησαν τους κλυδωνισμούς και κατόρθωσαν με πολύ μεγάλο κόπο να παραμείνουν όρθιες.

Η εταιρεία ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΧΡ.ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε. διένυσε όλη αυτή την κρίση και παρά τις τεράστιες δυσκολίες που συνάντησε, κατόρθωσε να επιβιώσει. Αυτό το χρωστάει σε εσάς. Στους Δωδεκανήσιους που από την πρώτη στιγμή μας αγκαλιάσε και στα δύσκολα δεν μας εγκαταλείψε. Η ευγνωμοσύνη μας είναι απεριόριστη και όσα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι αν σας εκφράσουμε θα είναι λίγα.

Έχοντας περάσει ως επιχείρηση στη δεύτερη γενιά, με τα αδέλφια Χρήστο και Βασίλη στη διοίκηση, βρεθήκαμε αναπόφευκτα σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων. Αποφάσεων καθοριστικών που απαιτούσαν γενναιότητα, διορατικότητα και ευελιξία. Ο σεβασμός προς όλους εσάς, τους Δωδεκανήσιους καταναλωτές, και η αγάπη προς τον τόπο μας ήταν πάντοτε ένα ισχυρό κριτήριο για τις όποιες αποφάσεις μας.

Με δεδομένα όλα αυτά, δεν επιλέξαμε τον εύκολο δρόμο της πώλησης ή της συγχώνευσης με κάποια μεγάλη αλυσίδα. Αντίθετα καταλήξαμε σε μια νέα συνεργασία με μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή επιχείρηση. Την εταιρεία ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε., η οποία αποτελεί πρότυπο επιχείρησης στον κλάδο μας . Είναι μέλος του ΕΛΟΜΑΣ , του μεγαλύτερου ομίλου Σούπερ Μάρκετ της Ελλάδος του οποίου η εταιρεία μας είναι από τα ιδρυτικά μέλη.

Είμαστε βέβαιοι πως με την αρωγή και με την τεχνογνωσία της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε. , μια νέα εποχή έρχεται για την επιχείρησή μας. Πολύ σύντομα τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας θα είναι ορατά σε όλο το καταναλωτικό κοινό της Δωδεκανήσου.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΧΡ.ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε. ως επιχείρηση που έχει γεννηθεί στα νησιά μας, δεν πρόκειται να σταματήσει να επενδύει σε αυτά και να προσπαθεί πάντοτε να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη σας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Με εκτίμηση,

Χρήστος και Βασίλης Σπανός

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου