ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: «Ελάφι» ο Κιοσέογλου, κρούση σε Κεφάλα

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ- ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ

Σε πλήρη εξέλιξη βρί­σκε­ται η υλο­ποί­ηση του προ­γραμ­μα­τι­σμού στην ομάδα του Α.Σ. Ρόδος για το νέο πρω­τά­θλημα της Α’ Κατη­γο­ρίας.

Η νέα διοί­κηση των «ελαφιών» μετά από την πρό­σληψη του Θανάση Δέδε στην θέση του προ­πο­νητή και την επέ­κταση της συνερ­γα­σίας με τον αρχηγό Σταμάτη Καντι­μοίρη, ολο­κλή­ρωσε την πρώτη μετεγ­γραφή για την περαι­τέρω ενί­σχυση του έμψυχου δυνα­μι­κού.

Οι «πρά­σι­νοι» πυρο­δό­τη­σαν την βόμβα απο­κτώ­ντας τον 25χρονο μεσο­ε­πι­θε­τικό Τάσο Κιο­σέ­ο­γλου που στα προη­γού­μενα χρόνια αγω­νί­στηκε στον Διαγόρα, από τον οποίον και έμεινε ελεύ­θε­ρος.

Ο σύλ­λο­γος επι­ση­μο­ποί­ησε την μετεγ­γραφή, με την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση:

«Η διοί­κηση του Α.Σ. Ρόδος βρί­σκε­ται στην ευχά­ρι­στη θέση να ανα­κοι­νώ­σει την έναρξη της συνερ­γα­σίας με τον Τάσο Κιο­σέ­ο­γλου. Ο 25χρονος αρι­στε­ρο­πό­δα­ρος μεσο­ε­πι­θε­τι­κός δεν χρειά­ζε­ται ιδιαί­τε­ρες συστά­σεις στο ποδο­σφαι­ρικό κοινό του νησιού, καθώς κατά την τριετία που αγω­νί­στηκε για λογα­ρια­σμό του Διαγόρα, ξεχώ­ρισε τόσο για την ποιό­τητά του, όσο και για την προ­σω­πι­κό­τητά του και τον αδα­μά­ντινο χαρα­κτήρα του.

Ο πρό­ε­δρος και τα μέλη του Δ.Σ. καλω­σο­ρί­ζουν τον Τάσο στη μεγάλη ποδο­σφαι­ρική οικο­γέ­νεια των ΄΄ε­λα­φιώ­ν΄΄ και του εύχο­νται ολόψυχα να εξε­λι­χθεί σ’ έναν από τους βασι­κούς συντε­λε­στές της νέας προ­σπά­θειας της Ρόδου να επι­στρέ­ψει στον δρόμο των επι­τυ­χιών, γρά­φο­ντας νέες λαμπρές σελίδες στην ιστορία της, όπως το επι­βάλ­λει η βαριά φανέλα της και απαι­τούν οι φίλα­θλοί της».

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», η νέα διοί­κηση του Α.Σ. Ρόδος προ­σέγ­γισε τον Μιχάλη Κεφάλα, βολι­δο­σκο­πώ­ντας τις προ­θέ­σεις και τις απαι­τή­σεις του.

Οι ίδιες πλη­ρο­φο­ρίες ανα­φέ­ρουν ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα γίνει επαφή των δύο πλευρών για να ξεκα­θα­ρί­σει το ενδε­χό­μενο της επι­στρο­φής του έμπει­ρου γκολ­κί­περ στο έμψυχο δυνα­μικό του Α.Σ. Ρόδος.

«Αγκάθια» με Ιμε­ρα­λι­λάι και Βολο­νάκη

Επαφή με τους Φράνς Ιμε­ρα­λι­λάι και Πανα­γιώτη Βολο­νάκη είχαν οι άνθρω­ποι της ομάδας, προ­κει­μέ­νου οι δύο αθλητές να ανα­νε­ώ­σουν τα συμ­βό­λαιά τους.

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ» προ­έ­κυψε διά­σταση στους όρους της επέ­κτα­σης της συνερ­γα­σίας του συλ­λό­γου με τους ποδο­σφαι­ρι­στές και όπως όλα δεί­χνουν, μέσα στις επό­με­νες ημέρες θα γίνει και νέα επαφή για να ξεκα­θα­ρί­σει η κατά­σταση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.