Η επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα είναι γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες, από σήμερα θα ξεκινήσουν να καταφθάνουν τεχνικά κλιμάκια των θεσμών.
Ακόμα δεν είναι σαφές το πότε θα αρχίζουν οι διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, στόχος είναι αυτό να συμβεί κάποια στιγμή εντός της εβδομάδας.
Στην Αθήνα αναμένονται κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες και οι επικεφαλής των κλιμακίων της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στην τρόικα.
Ακριβώς πώς και πού θα γίνονται οι συναντήσεις με στελέχη της κυβέρνησης δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.