ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η τρόικα έρχεται πάλι στην Αθήνα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τρόικα

Η επι­στροφή της τρόικας στην Αθήνα είναι γεγονός. Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες, από σήμερα θα ξεκι­νή­σουν να κατα­φθά­νουν τεχνικά κλι­μά­κια των θεσμών.

Ακόμα δεν είναι σαφές το πότε θα αρχί­ζουν οι δια­βου­λεύ­σεις μεταξύ των δύο πλευρών, στόχος είναι αυτό να συμβεί κάποια στιγμή εντός της εβδο­μά­δας.

Στην Αθήνα ανα­μέ­νο­νται κάποια στιγμή μέσα στις επό­με­νες εβδο­μά­δες και οι επι­κε­φα­λής των κλι­μα­κίων της Κομι­σιόν, της Ευρω­παϊ­κής Κεντρι­κής Τρά­πε­ζας (ΕΚΤ) και του Διε­θνούς Νομι­σμα­τι­κού Ταμείου (ΔΝΤ) στην τρόικα.

Ακριβώς πώς και πού θα γίνο­νται οι συνα­ντή­σεις με στελέχη της κυβέρ­νη­σης δεν έχει ξεκα­θα­ρί­σει ακόμη.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.