Τοπικές Ειδήσεις

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Δωδεκάνησο

«Συνεχίζουμε μαζί! Για τη Δωδεκάνησο της κοινωνικής συνοχής και της ανάπτυξης»

Ο Δημήτρης Γάκης, αποδεχόμενος την τιμή και την ευθύνη να είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς του δήλωσε:

«Σε μια ιστορική περίοδο για τη Χώρα μας, που οι αντιθέσεις στην κοινωνία δημιουργούν αυξημένες ευθύνες απέναντι στην ανάγκη σύνθεσης πολιτικών που να προσφέρουν ταυτόχρονα στους πολλούς ελαχιστοποιώντας τα οποιαδήποτε οικονομικο-πολιτικά, κοινωνικά, γιατί όχι ταξικά και πολιτισμικά χάσματα που η κρίση δυστυχώς, ανελαστικά, διεύρυνε, θεωρώ ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη να συμμετέχω εκ νέου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Δωδεκάνησο για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Εκλογές κρίσιμες για το μέλλον του τόπου. Για να συνεχίζουμε την ανοδική αυτή πορεία ανάπτυξης και κοινωνικής προστασίας που με θυσίες ο Ελληνικός λαός κατέκτησε.

Την προηγούμενη τετραετία, πορευθήκαμε μαζί με το Λαό, σαν Κυβέρνηση, σαν Αριστερά, συνομιλήσαμε ανοικτά μαζί του, αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες του, εργαστήκαμε πάνω στα μικρά και στα μεγαλύτερα προβλήματά του. Με στόχο και με όραμα. Σε αυτή την πορεία κάναμε λάθη, αλήθεια, πόσο δύσκολο είναι να συγκεράσεις σε περίοδο δημοσιονομικής πίεσης όλα όσα θέλεις να κάνεις; Το έργο που κάναμε για τους νησιώτες, όμως, οφείλουμε να το συνεχίσουμε και σε αυτό το διπλό κοινωνικό και αναπτυξιακό στόχο για τα Δωδεκάνησα, υπόσχομαι, το ίδιο ανυποχώρητος απέναντι στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες τόσα χρόνια πορεύθηκα, με το βλέμμα στο διπλανό, στο συμπατριώτη μου, να συνεχίζω να αγωνίζομαι και στη νέα Βουλή. Είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε τους νησιώτες και με την εμπειρία μου, μαζί με τη δύναμη που ζητώ να μου δοθεί από τους συμπατριώτες μου Δωδεκανήσιους, θα αφοσιωθώ στους νέους αγώνες, μέσα και έξω από τη Βουλή, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των νησιωτών.

Ζητώ τη ψήφος σας για μια νέα διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, για την Ελλάδα που κοιτά μπροστά.

Ζητώ τη στήριξή σας για να προχωρήσουμε μαζί στη σύγχρονη Δωδεκάνησο της προόδου και της ευημερίας!».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου