Τοπικές Ειδήσεις

Αρχιαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων της της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες στο Κέντρο ΕΛΠΙΔΑ

ΕΚΛΟΓΈΣ ΚΑΛΠΗ

Η πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες – Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ» καλούν τα μέλη  στις Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Σ.Α.με.Α.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.με.Α.).

Οι περιγραφόμενες διαδικασίες θα λάβουν μέρος την 21η Μαΐου, ημέρα Τετάρτη από τις 9:00 π.μ. έως και τις 12:00, στα γραφεία του Συλλόγου, που βρίσκονται επί της οδού Πλατεία Στεφάνου Γέροντα 44.

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.