Δρομολογούνται οι εξελίξεις στην ομάδα του Ορφέα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Με την λήξη της φετινής σεζόν, ολοκληρώθηκε η θητεία της διοίκησης με επικεφαλής τον Σουγκρί Κελέσογλου, γι’ αυτό οι «ερυθρόλευκοι» οδηγούνται σε γενική συνέλευση για να γίνει ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και σε εκλογές για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου που θα οδηγήσει την ομάδα στα επόμενα χρόνια.
Η γενική συνέλευση και οι εκλογές θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 Ιουνίου στα γραφεία της ομάδας, όπως ενημέρωσε ο Ορφέας με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Ο Α.Ο. Ορφέας ενημερώνει ότι το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Οι εργασίες της γενικής συνέλευσης και των εκλογών θα ξεκινήσουν στις 19:00 στα γραφεία του συλλόγου ( πάρκο Αγίου Ιωάννου).
Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών, η γενική συνέλευση και οι εκλογές θα επαναληφθούν την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στις 12:00 το μεσημέρι, στον ίδιο χώρο»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ