Ο Τσαμπίκος Ζαχαριάς θα ηγηθεί του διοικητικού συμβουλίου του Διγενή στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Ως γνωστόν ο Μιχάλης Ψύλλου εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο του συλλόγου, με την λήξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι διεργασίες για την επόμενη ημέρα του συλλόγου είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό, με τον Ψύλλου να έχει συνεχόμενες συναντήσεις με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, αναζητώντας το πρόσωπο που θα τον διαδεχθεί.
Την Τετάρτη έγινε το καθοριστικό ραντεβού της διοίκησης με τον Τσαμπίκο Ζαχαριά, στο οποίο και συμφωνήθηκε να αναλάβει την προεδρία των Κοσκινιατών.
Επομένως, ο Ζαχαριάς με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου θα βάλει τέλος στην αθλητική του σταδιοδρομία, βγάζοντας τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και θα βάλει το κουστούμι του προέδρου.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», αναμένεται αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου στην ομάδα του Διγενή, με την είσοδο νέων προσώπων που έχουν δείξει ενδιαφέρον να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ