Ειδήσεις

Σύσκεψη για τις αεροδιακομιδές στο υπουργείο Άμυνας

Διυπουργική υπό τον Νίκο Τόσκα και τη συμμετοχή εμπλεκομένων φορέων

Διυπουργική σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Νίκο Τόσκα και τη συμμετοχή των εμπλεκομένων φορέων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με αντικείμενο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του θέματος των αεροδιακομιδών.

Από τη σύσκεψη προέκυψε η αναγκαιότητα εκμετάλλευσης του συνόλου των διαθέσιμων πτητικών μέσων και η στο μέγιστο δυνατό βαθμό συνεργασία ΕΚΑΒ, Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, εκπρόσωποι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέα Ξανθού, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου και υπηρεσιακοί παράγοντες, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Είχε προηγηθεί η συνάντηση της 16ης Μαρτίου, επίσης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου τέθηκε το ευρύτερο πλαίσιο της συνεργασίας ΥΠΕΘΑ και υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
newsbeast.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου